dimarts, 19 de novembre del 2013

Primera sessió d'Identitat i Territori

Benvinguts a la primera entrada d'Identitat i Territori.

Identitat i què? Ai sí, que no us he explicat què és encara!

Doncs bé, Identitat i Territori, és un treball que engloba la matèria de GTIC i COED, i es tracta de treballar per parelles un tema que identifiqui als dos components, que formi part del seu territori de vida.

Avui, ha sigut el primer dia de presentacions. Avui, dimarts 19 de Novembre, s'han començat a respirar nervis. Començaven les exposicions.

En aquest primer dia, han exposat 7 parelles, però les que m'han cridat més l'atenció, han sigut les que parlaven de l'esport. I per què? Doncs, perquè jo sóc una persona molt esportista, que porta 11 anys de la seva vida dedicant-se a jugar a voleibol a les seves estones lliures, amb un equip.
M 'he sentit molt identificada quan han parlat de l'esport com a manera de vida. 
També han parlat del sentiment d'equip, un sentiment únic i inexplicable, ja que es converteixen en una segona família.

A més a més de les exposicions que parlaven de l'esport, també hi han hagut temes com el maltractament als nens, o la fotografia.

Ha sigut un dia de presentacions molt interessant, ja que ens ha servit per veure quins aspectes s'han de millorar en les següents exposicions. Com per exemple:


  • Saber quan s'ha de posar el vídeo, si el principi o al final de la presentació.
  • Millorar la correcció lingüística.
  • Moure's per l'espai, i no quedar-se amagat darrera la taula.

Una vegada hem acabat i hem comentat els aspectes a millorar, hem entregat el full que es fa per parelles, on s'avalua quins aspectes han fet correctament, quins poden ser els aspectes a millorar, i què en pensem de les tecnologies utilitzades.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada