dilluns, 25 de novembre del 2013

Google Sites

Benvinguts a aquesta nova entrada de GTIC.

Avui, us parlaré del Google Sites. Ara mateix, sé que molts de vosaltres estareu pensant: I què és això? No ho havia sentit mai! Doncs el mateix que vaig pensar jo quan ens ho va dir el Jordi.

Però ja veureu que quan acabeu de llegir aquesta entrada, direu: Ah! Doncs no era tant difícil!

Doncs comencem!

Un Google Sites, és una aplicació en línia que permet crear un lloc web. També en és útil per a compartir informació amb facilitat, per veure-la i editar-la. Aquest programa, el farem servir en grup, i tot aquest grup, podrà editar i veure la informació del seu sites.

El sites, també és un programa que deixa escollir si la informació o el lloc web que tu crees vols que la vegi tothom o només un grup de persones determinades.

És un espai web, que s'organitza amb pàgines i sub-pàgines. A més a més, també hi podrem trobar una pàgina principal, on hi podrem fer un sumari, i una introducció parlant de la informació que hi podran trobar.

Abans d'explicar-vos quina va ser la feina que el Jordi ens va demanar, us deixo un tutorial que he extret del Youtube, perquè pugueu seguir pas a pas com crear un google sites.





La feina que ens van demanar des de l'assignatura de GTIC, es tractava de crear un google sites, amb un grup de sis o set persones.
El meu grup, està format per:  Sílvia Pérez, Sandra Pujol, Sílvia Ricart, Meritxell Rodríguex, Ainoa Sarroca, i jo, Marina Vives.
Nosaltres, vam decidir que faríem un google sites que parlés d'alguns esports com són la natació, el volei i la natació sincronitzada.

Per a fer aquest sites amb organització, ens vam dividir per parelles. La Sandra Pujol i la Sílvia Pérez van fer la natació, la Sílvia Ricart i la Meritxell Rodríguez van fer la natació sincronitzada, i l'Ainoa Sarroca, i jo, Marina Vives vam fer l'apartat del volei.

L'apartat del volei, el podem trobar dividit en: categories, normes, posicions, possibles tocs, sistemes de joc i finalment imatges.

L'apartat de natació sincronitzada, hi trobem: categories i modalitats, la natació sincronitzada als països catalans, la normativa, imatges i vídeos.

I finalment, en l'apartat de natació hi podem trobar: els diferents estils, els records, i els nadadors més destacats.

Després d'aquesta breu explicació, aquí us deixo el nostre google sites: "Els esports"


Informació extreta de:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada