dilluns, 21 d’octubre del 2013

Primera exposició de seminari

Benvinguts.

En aquesta entrada, us parlaré de la meva primera exposició en el seminari, avui.
Es tractava de presentar per grups la revista treballada durant aquestes dues últimes setmanes.

El meu grup, estava format per la Silvia Ricart i la Cristina Taberner. Nosaltres tres vam escollir la revista Guix d'Infantil.
Aquesta revista, té una periodicitat de publicació bimestral, i va dirigida tant a la comunitat educativa com als pares i estudiants.

Després d'analitzar-la, hem pogut veure que és una revista bastant dinàmica, ja que té moltes fotografies, els articles són fàcils de llegir i utilitzen un vocabulari estàndard, a l'abast de tothom. També hem pogut observar, que és una revista que ha evolucionat molt durant els nou últims anys. Això ho hem pogut veure, gràcies a la comparació que hem fet entre la revista del 2003 ( la més antiga que hem trobat a la biblioteca de Blanquerna), i la revista del 2012 ( la revista més nova que hem trobat a la biblioteca de Blanquerna). Ha sigut una evolució positiva, ja que antigament, els articles eren molt monòtons i difícils de llegir degut a que no hi havia massa fotografia, els títols dels articles no estaven massa destacats... En canvi, actualment, els articles que trobem estan plens de fotografies, fet que fa que el lector pugui acabar d'entendre o d'assimilar el contingut de l'article. També hi podem trobar els títols destacats en color i amb lletra gran....

Vull concloure aquesta entrada dient que per a mi, aquesta experiència d'analitzar una revista ha sigut molt interessant, ja que mai havia llegit a fons una revista d'educació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada