dijous, 24 d’octubre del 2013

Figures humanes

Benvinguts.

Avui, faré una nova entrada on us explicaré l'última classe d'Educació Física.

Després de fer dues hores de classe teòrica, vam baixar a la pista per començar les dues hores de pràctic. Ens tocava la gimcana de la castanyada! Abans però, primer de tot, vam sortir a la pista d'atletisme a fer una volta corrents mentre la Dolors, preparava l'activitat. Quan vam entrar a la pista, ens la vam trobar plena de cons. Vam seure per grups de 4-5 persones, i vam començar a jugar.
Es tractava d'anar con per con, mirant si a sota hi havia una pregunta. Si era així, l'havíem de llegir, memoritzar la resposta, i corre fins al nostre equip i apuntar-la en el full de respostes. Quan un arribava, podia sortir un altre del grup, i així fins que acabéssim totes les preguntes. Però no us penseu que era tant fàcil! Hi havia cons que no tenien pregunta amagada, així que si et trobaves amb un d'aquests, havies de tornar on era el teu grup, perquè un altre component d'aquest pugues sortir a buscar més preguntes.

Una vegada acabada la gimcana, per tornar a la calma, vam corregir les preguntes. Després de saber el guanyador, vam passar a la segona activitat de la sessió. Les figures humanes!
Així que ens vam posar per grups de 5-6 persones, vam agafar dues màrfegues i vam començar a fer diferents figures.
Va ser una experiència molt bona, i una activitat on aprens a treballar en grup.

Finalment, i per acabar la sessió, ens vam posar per parelles, i ens vam fer un massatge amb una pilota.

Fotografies de les Figures Humanes del meu grup format per:  Noelia Montero, Meritxell Rodríguez, Ainoa Sarroca, Aran Soler, Sílvia Ricart i jo, Marina Vives.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada