dissabte, 19 d’octubre del 2013

La convivència de les cultures

Hola a tots i a totes.
Avui, us vull presentar una nova activitat realitzada a la matèria de plàstica.
Era una activitat, que constava en crear una obra de Land Art. I què és el Land Art? Jo, personalment, fins que no vaig acabar aquesta activitat no sabia, ni tant sols havia escoltat mai aquest terme: El Land Art.
Bé doncs, el Land Art, va sorgir als Estats Units cap a finals dels anys 60 i  principis dels 70. És un art creat a la natura, utilitzant materials naturals. El principi fonamental del Land Art és alterar, amb un sentit artístic, el paisatge, per a produir el màxim d’efectes i sensacions a l’observador.

Una vegada, vam saber què era el Land Art, ens vam posar mans a l'obra. Aquesta activitat, s'havia de crear amb grups, i jo, la vaig fer junt amb la Sandra Pujol, i l'Ainoa Sarroca.



Vam decidir, que la nostra obra, la crearíem als Bunkers de Barcelona, ja que era el lloc ideal per expressar la nostra idea.
Aquesta idea, constava de crear tres espirals. Cada espiral creat amb un material diferent, perquè així podíem aconseguir representar amb cada espiral i cada material diferent, una cultura.
Vam fer que aquests tres espirals estiguessin entrellaçats entre ells, i així vam aconsegui expressar que les cultures diferents poden viure juntes.
Un altre símbol que tenien aquests espirals, era el del desenvolupament de la vida. Cada persona i cada espiral, neix en un punt concret i acaba morint. Amb aquesta simbologia, volíem expressar que siguis d'on siguis neixes i morts igual.
Finalment, l'objectiu de crear la nostra obra als Bunkers de Barcelona, era perquè si feies la fotografia des d'una perspectiva adequada, podies enquadrar els tres espirals dins de la ciutat, i així demostrar que les diferents cultures poden viure sense problemes en una mateixa ciutat.

El nostre objectiu era defensar que siguis d'on siguis tots som iguals, i hem d'intentar saber conviure tots junts.







1 comentari:

  1. M'ha agradat molt la vostra composició artística. L'idea és molt bona!

    ResponElimina