dilluns, 23 de setembre del 2013

WebQuest

Benvinguts a la meva segona entrada al blog.

En aquesta entrada, us explicaré què és una WebQuest i us adjuntaré un vídeo on s'exemplifica la manera de treballar amb una WebQuest.

Les WebQuest, van ser creades l'any 1995 per Bernie Dodge amb l'ajuda de Tom March. Aquestes, són una unitat didàctica que planteja als alumnes una resolució d'un problema interessant i motivador. En el cas del vídeo adjunt,extret de la pàgina web "www.edu3.cat", l'activitat que realitzen els nens és buscar informació sobre les Constel·lacions Zodiacals.

Els objectius de la WebQuest, són combinar els continguts curriculars amb l'ús de les tecnologies de la informació i comunicació a l'aula, en un aprenentatge de descobriment guiat. Com podem veure en el vídeo, els nens realitzen l'activitat encomenada guiats per unes instruccions on se'ls diu què han de fer i per altra banda també podem veure que són guiats per la professora de l'aula.

La página web de la qual n'he extret el vídeo adjunt, és una pàgina molt interessant, ja que podem trobar material didàctic de totes les matèries. D'aquesta manera, tant alumnes com professors, poden utilizar aquesta pàgina web per enriquir el seu aprenentatge.



Edu3.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada